Search
Languages
<
Press Release

DataCore lanserar migrationsprogram för non-stop reallokering, flytt av virtuella maskiner, uppgradering och lagringsmigrering

12 oktober, 2012 – DataCore Software, ledande inom storage hypervisor-segmentet och leverantör av lagringsvirtualisering, tillkännager nu att SANsymphony™-V Disk Migration Suite finns tillgänglig genom auktoriserade och utbildade återförsäljare. SANsymphony-V Disk Migration Suite minimerar den tidsåtgång och kostnad som uppstår i samband med lagringsrelaterade störningar. Den nya sviten gör att prioriterade användare och applikationer inte påverkas av underhåll, migration, systemflyttar och andra projekt som pågår “bakom kulisserna”.

? I kundmöten möts jag ofta av skepsis och mina kunder har ofta uppfattningen att det är omöjligt att göra en enkel migration utan störningar.  Efter att de har sett hur kraftfullt DataCores lagringsvirtualisering fungerar och tappar verkligen hakan för de kan inte tro att det är så enkelt att migrera deras VM och lagring, säger Barry Martin, partner och chief technical architect på The Mirazon Group, som installerar lösningar från DataCore.

Programsviten kombinerar licenser för SANsymphony-V med tillgång till DataCores supportcenter och skräddarsydd implementation/migrering genomförd av en lokal, certifierad leverantör. Utöver det kan leverantören dra fördel av en 30-dagarslicens för migrationsfunktionaliteten, vilket innebär att de kostnadseffektivt kan genomföra avancerade migreringar och reallokeringar i sina kundprojekt.
 
SANsymphony-V Disk Migration Suite gör att det går betydligt enklare och snabbare att migrera diskinnehåll och VM  mellan lagringsenheter och system. Det används oftast under hårdvaruuppgraderingar då äldre lagrings-arrays ska ersätta nyare enheter. Sviten är oftast konfigurerad för att arbeta från separata servrar som är placerade mellan lagringsenheter och system. Efter en enkel set-up går det att genomföra migreringar som är non-disruptive.
 
? DataCores SANsymphony-V Disk Migration Suite gör det som tidigare varit problematiskt och tidskrävande till något snabbt, tillförlitligt och enkelt. Mjukvaran levererar access till originaldiskarna, samtidigt som de kopierar innehållet till den nya lagringshårdvaran i bakgrunden. När den nya enheten är helt synkroniserad kan den kopplas direkt till värdarna. Därefter kan man välja hur man vill använda den gamla enheten, förklarar Augie Gonzalez, chef för produktmarknadsföring på DataCore
 
Kostnadseffektiv lagringsmigrering för vanliga behov
Nyligen användes SANsymphony-V Disk Migration Suite en komplett flytt av ett helt datacenter hos företaget Homecare Homebase. Det var The Mirazon Group som genomförde migreringen Brent Earls, senior systems engineer, var ansvarig för hela processen.
 
? Vi använde SANsymphony-V Disk Migration Suite för att genomföra en komplett flytt av Homecare Homebase från ett datacenter till ett annat. Över 200 virtuella maskiner flyttades utan någon som helst nedtid.
 
Enligt Brent Earls hade DataCores mjukvara kapacitet att skapa både hög tillgänglighet och speglingskapacitet som gjorde att kundens miljö kunde hållas i drift under hela migrationen, trots att all VM som migrerades var riktade mot kunden.
 
? Den här migreringsförmågan är inte bara en gudagåva till alla integratörer och tjänsteleverantörer, utan även till IT-administratörer som har det dagliga ansvaret för nätverkets upptid och som behöver hjälp för att genomföra de här projekten. SANsymphony-V Disk Migration Suite innehåller rätt verktyg för att användare och applikationer ostört ska kunna arbeta vidare under dessa projekt.

Licenser, prissättning och tillgänglighet
The SANsymphony™-V Disk Migration Suite finns nu tillgänglig hos DataCore-auktoriserade partners I hela världen. Kontakta er lokala DataCore-representant för mer information och för att komma i kontakt med rätt partner.
 
 
Om DataCore
DataCore Software utvecklar mjukvarubaserade lösningar för virtualiserad lagring i både virtuella och fysiska it-miljöer som ger hög tillgänglighet, snabbhet och maximalt utnyttjande av befintlig infrastruktur. DataCores så kallade ”storage hypervisor” SANsymphony-V är en lättadministrerad och hårdvaruoberoende lösning som genomgripande förändrar förutsättningarna att distribuera, replikera och skydda lagringsmiljön både för stora koncerner och mindre företag och organisationer.
www.datacore.com

Kontakt

Ilpo Wilkman, nordisk regionchef
E-post: ilpo.wilkman@datacore.com
Telefon: +46 (0)70 942 94 90
Ulf Lindholm, presskontakt
E-post: ulf@kprglobal.com
Telefon: +46 (0)702 41 81 53