Search
Languages
<
Press Release

DataCore ontvangt award voor implementatie SANsymphony-V bij Quorn Foods

Almere, 9 december 2013 – DataCore Software, leverancier van software defined storage-architectuur en storage virtualisatie-software, heeft één van de SVC (Storage, Virtualization & Cloud) Project Awards 2013 gewonnen. Het bedrijf wint de award in de categorie ‘Storage Project of the Year’ voor de implementatie van zijn oplossingen bij Quorn Foods, onderdeel van Marlow Foods Group. 

Quorn Foods beschikte over een gevirtualiseerde locatie met veel legacy hardware van diverse leeftijden en verschillende niveaus van efficiency. Deze locatie is omgezet naar een efficiënte installatie die intelligente auto-tiering en het trapsgewijs beschikbaar stellen van data mogelijk maakt. In de nieuwe situatie wordt gekeken naar het belang van data voor de bedrijfsvoering en aan de hand daarvan worden keuzes gemaakt. 

Een software-defined storage-laag helpt niet alleen de gevirtualiseerde omgeving te versterken, maar levert ook ondersteunende tools om het concurrentievoordeel van het bedrijf te vergroten. Quorn Foods verzamelt aan het eind van iedere maand ERP-data. De tijd die het bedrijf hiervoor nodig heeft, is dankzij DataCore’s SANsymphony-V oplossing, teruggebracht van twintig minuten tot twintig seconden. Dit was van doorslaggevend belang voor de jury.

“We zijn verheugd met deze award. Dit is een erkenning van de zakelijke voordelen die onze klanten ondervinden van onze producten. De implementatie bij Quorn Foods laat zien hoe bedrijven het best kunnen profiteren van een software defined storage-laag”, zegt Sharon Munday, Marketing Manager bij DataCore. IT-partner Waterstons leverde advies aan Quorn Foods en verzorgde de implementatie van de oplossing. 

De awards worden uitgereikt door uitgever en organisator van evenementen Angel Business Communications. De prijzen zijn bedoeld om producten die de hoogste waardering ontvangen van IT-storage klanten extra onder de aandacht te brengen. Lezers van verschillende publicaties van Angel Business Communications hebben hun stem uitgebracht op hun favoriete genomineerde gebruiker, fabrikant of leverancier. 

Over de SCV Awards
De Storage, Virtualization & Cloud Awards zijn bestemd voor zowel producten, projecten en diensten als bedrijven en teams uit de cloud-, virtualisatie- of storage-sector. De jury bekijkt de resultaten die eindgebruikers, partners en retailers behalen met oplossingen en beloont de beste projecten met een award. De SVC Awards behandelen een breed scala aan categorieën, van ‘Archiving Project of the Year’ tot ‘Service Provision’. De uitreiking wordt door een breed publiek gezien als een toonaangevend evenement in de genoemde sectoren.

Over DataCore Software
DataCore Software ontwikkelt storage virtualisatiesoftware met een hoge beschikbaarheid, snelle prestaties en een maximale inzetbaarheid van opslagruimte in zowel virtuele als fysieke IT-omgevingen. DataCore SANsymphony™-V opslag hypervisor is een geavanceerde, hardware-onafhankelijke oplossing die de economische kant van zowel provisioning, replicatie als bescherming van opslag in grote bedrijven en kleine tot middelgrote bedrijven op fundamentele wijze wijzigt. Voor meer informatie: www.datacore.com. 

Contact:
NoX PR & Content
Tanja Hoebe
E: tanja@nox-pr.nl
T: +31 (0)76 – 88 800 01