Search
Languages
<
Press Release

DataCore toont SANsymphony-V voor opslagvirtualisatie op VMware-infrastructuur

BARCELONA, 10 oktober 2013 – Leverancier van opslagvirtualisatie-oplossingen DataCore Software, presenteert de nieuwste versie van zijn pakket SANsymphony-V op gebruikersconferentie VMworld 2013 in Barcelona. VMware vExperts, VMware Certified Professionals en VMware Certified Instructors kunnen een gratis jaarlicentie (niet voor wederverkoop) verkrijgen.

DataCore biedt IT-architecturen voor dataopslag en levert software om data op te slaan in gevirtualiseerde omgevingen. Wereldwijd gebruiken duizenden datacenters de oplossingen van DataCore om op efficiënte wijze te voldoen aan de vereisten van high performance en high availability dataopslag op hun fysieke en gevirtualiseerde servers.

De nieuwe release van SANsymphony-V is beschikbaar vanaf 4 november 2013. Het pakket is onder meer op de volgende onderdelen uitgebreid:

  • Verhoogde schaalbaarheid en snellere replicatie bij disaster recovery en remote site recovery. Zelfherstel van dataopslag kan automatisch plaatsvinden.
  • Verdere integratie met de zogeheten VMware VAAI space reclamation service. Daarmee kunnen organisaties beter gebruikmaken van de ongebruikte opslagruimte op gevirtualiseerde omgevingen die als kloon zijn gekoppeld aan desktopgroepen.
  • Nieuwe update van de plug-in voor vCenter. Daarmee kunnen gebruikers gevirtualiseerde schijven op fysieke servers en virtuele machines zonder falen en zonder onderbreking instellen, delen, klonen, repliceren en uitbreiden. Repliceren kan op afstand.
  • Op de volledige infrastructuurlaag kunnen prestatiekoppelingen (performance tiering) en versnellingsdiensten (acceleration services) worden toegepast. Dit versnelt Tier-1 applicaties en workloads op gevirtualiseerde omgevingen. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om geschaalde grids van flash-, SSD- of traditionele schijven. Evenmin is de fabrikant van deze schijven van belang.
  • Nieuwe oplossing voor het bijhouden van aanpassingen (change-control
    management) en voor audit trail logs.
  • Verregaande ondersteuning voor snelle in-memory optimalisatie via DRAM caching en auto-tiering flashtechnologie.

Vertegenwoordigers van SES Engineering, een aanbieder van satellietcommunicatie en klant van DataCore, delen tijdens VMworld 2013 hun ervaringen met de opslagvirtualisatie-oplossing van DataCore. Ze leggen dan uit waarom zij vinden dat een software-gedefinieerde architectuur de enige logische oplossing is voor de flexibiliteit en aanpasbaarheid die nodig is bij hun groei en hun constant veranderende behoeften.

Informatieve website ‘Stop Fighting Your Hardware’

DataCore startte kortgeleden een campagne om VMware-gebruikers te wijzen op de voordelen van opslagvirtualisatie en software-gedefinieerde architecturen. Zo zijn er informatieve webcasts, diverse video’s over opslagvirtualisatie, whitepapers, how-to-guides en regionale case studies. De informatie is ondergebracht op de speciale website ‘Stop Fighting Your Hardware’, die wordt onderhouden door DataCore. De site laat echte klanten aan het woord die een software-gedefinieerd datacenter hebben ontwikkeld om hun productiviteit te maximaliseren en hun huidige investeringen in hardware optimaal te benutten.

DataCore SANsymphony-V is geoptimaliseerd voor IT-infrastructuur die met behulp van VMware is gevirtualiseerd. Het platform biedt een eenvoudige, schaalbare en betrouwbare oplossing die voldoet aan de vereisten van vSphere gedeelde dataopslag. De hardware-agnostische software voor opslagvirtualisatie abstraheert en groepeert interne en externe schijven tezamen met flash/SSD. Dit zorgt voor supersnelle responstijden, ononderbroken toegang en optimale benutting van de capaciteit.

Gratis jaarlicentie

DataCore Software biedt een gratis jaarlicentie (niet voor wederverkoop) aan VMware vExperts, VMware Certified Professionals en VMware Certified Instructors. Zij kunnen de licentie gebruiken in non-productieomgevingen, voor evaluaties, voor demonstraties en voor trainingen. VMware vExperts, VCP’s en VCI’s kunnen de software downloaden via de website van DataCore op http://pages.datacore.com/Free_NFR_Software.html

Over DataCore Software

DataCore Software ontwikkelt geheugenvirtualisatie software voor snelle beschikbaarheid, beste performance en maximale belasting van virtuele en fysieke IT omgevingen. DataCores Storage-Hypervisor SANsymphony-V is een doelmatige, hardware-onafhankelijke aanpak voor bedrijfsmatig gebruik, replicatie en veiligstelling van storage voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. Meer informatie op www.datacore.de.

Contact voor ondernemers:
DataCore Software GmbH, Bahnhofstr. 18, 85774 Unterföhring, Tel: +49 (0) 89 4613570-0, E-Mail: infoGermany@datacore.com

Noot voor redacties:

KONZEPT PR GmbH, Michael Baumann, Tel: +49-(0)821-3430016, E-Mail: m.baumann@konzept-pr.de

DataCore, het DataCore-Logo en SANsymphony zijn merknamen van de DataCore Software Corporation. Andere hiergenoemde DataCore-produkt- of dienstnamen of merken zijn merknamen van de DataCore Software Corporation. Andere namen van producten, diensten of merken zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren.