Search
Languages
<
Press Release

Hammer gaat de Storage Hypervisor SANsymphony™-V in de Benelux verspreiden

UTRECHT, BRUSSEL, 20130607 – DataCore Software, de bekende storage hypervisor producent en vooraanstaand leverancier van storage virtualisatie software, heeft vandaag bekendgemaakt dat zij een overeenkomst heeft getekend met de specialist in storage distributie, Hammer, voor de wederverkoop en professionele ondersteuning van haar SANsymphony-V en DataCore VDS software-oplossingen in België en Nederland. Door dit contract is Hammer vanaf nu de officiele DataCore distributiepartner in het Verenigd Koninkrijk, België en Nederland.

Joerg Schweinsberg, Director of Distribution van DataCore Software EMEA, verklaart: “We zijn blij dat we door het tekenen van het distributiecontract met Hammer, een specialist in storage distributie gevonden hebben. Hammer kan met SANsymphony-V,  software storage virtualisatie aan haar portfolio toevoegen en wij zullen graag actief samenwerken met hun storage partners die beslist geinteresseerd zullen zijn in de aanzienlijke verbeteringen op het gebied van kosten, prestatie en uptime die DataCore biedt. Met DataCore VDS biedt Hammer een makkelijke en betaalbare virtuele desktop oplossing speciaal voor het midden- en kleinbedrijf.”

De DataCore SANsymphony™-V storage hypervisor stelt IT consultants en leveranciers in staat te voldoen aan de groeiende vraag naar een meer kosteneffectieve  opslag, in vooraanstaande storage netwerken naast conventionele schijfsystemen. Ook kunnen ze nu profiteren van storage verhuur in de cloud en van migratie naar software gedefinieerde opslag. SANsymphony™-V is een merk-onafhankelijk storage virtualisatie platform dat bedrijven in staat stelt hardware lock-in te ontlopen en alleen die apparatuur te kopen die het best bij hun bedrijfsdoelen past. Geavanceerde functies, zoals automated-tiering, laat IT beheerders een maximaal r.o.i. behalen op de aankoop van dure hardware.

DataCore VDS (Virtual Desktop Server) is ontworpen om virtuele desktops te gebruiken en te bedienen. Het is een VDI (Virtual Desktop Infrastructure) applicatie-specifieke toepassing die optimaal  gebruik maakt van DataCore’s architecturale voordelen om gemakkelijk ‘stateful’ virtuele desktops in te zetten  tegen lagere kosten en met betere prestaties dan bij anderen het geval is.

DataCore VDS komt tegemoet aan een tot nog toe onbeantwoorde vraag van het mkb naar kosteneffectieve oplossingen. Zij willen, net als de grootbedrijven, hun desktop management kosten verlagen en hun zakelijke flexibiliteit verhogen, maar stuitten tot nu toe op voor grote bedrijven bestemde oplossingen die een overkill vormen voor de kleinere aanpak.

In het kader van haar samenwerking naar buiten neemt DataCore deel aan Storage Focus, Europa’s enige gespecialiseerde storage conferentie. Het evenement is bedoeld voor bedrijven die de inkomsten uit dataopslag willen verhogen en extra plaatsen zijn beschikbaar voor mensen die betrokken zijn bij de strategische ontwikkeling van de storage business van hun bedrijf. Het exclusieve channel-only evenement vindt plaats in:

  • Utrecht, Nederland: 11 juni 2013
  • Brussel, Belgie: 13 juni 2013

Voor meer informatie:  http://www.storage-focus.com/benelux/ of email storagefocus@hammerplc.com.

DataCore Software GmbH,
Bahnhofstr. 18,
85774 Unterföhring,
Tel: +49 (0) 89 4613570-0,
E-Mail: infoGermany@datacore.com

Société DataCore,
140 bis rue de Rennes,
75006 Paris, France,
Tel: +33 (0)1 70 38 23 04,
infoFrance@datacore.com

Media Contacts :
KONZEPT PR GmbH,
Michael Baumann,
Tel. +49-(0)821-3430016,
E-Mail:m.baumann@konzept-pr.de