Search
Languages
<
Press Release

Instapversies en krachtige specificaties maken VDI voor iedereen gemakkelijk: DataCore VDS 2.0 – De Virtuele Desktop Server – Past perfect op 25 tot 200 virtuele desktops

READING, VK, 10 juli 2013 – DataCore Software,  een marktleider in software gedefinieerde opslag en desktop virtualisatie oplossingen, heeft de uitgifte bekend gemaakt van DataCore™ VDS 2.0 software om eenvoudig en kostenefficient, doorlopende ‘stateful’ virtuele desktops in te richten. Deze release heeft een nieuwe instap aanbieding voor 25 virtuele desktops, waarvan de prijs tegemoet komt aan de behoeften van VDI (Virtuele Desktop Infrastructuur) toepassingen op een kleinere schaal en de release maakt een aantal belangrijke verbeteringen in haar virtuele desktop server software platform. Daarbij gaat het om prestatieverbeteringen waardoor response tijd sneller wordt; om een nieuwe optie voor Hot Standby VDI server protectie; om ondersteuning voor Single sign-on (SSO) toegang en Active Directory (AD); plus nieuwe wizards, templates en tools om een hogere graad van integratie te realiseren met Microsoft VDI en Windows Server 2012 platformen en hun remote desktop en delivery services.

Anders dan bij voor grote bedrijven bedoelde VDI producten, die complex zijn en pas bij duizenden desktops hun hoge kosten terugverdienen, vermindert DataCore VDS de complexiteit aanzienlijk en brengt het de kosten per VDI toepassing aanzienlijk terug zodat het past in een budget voor 25 tot 200 virtuele desktops.

DataCore VDS is:

  • eenvoudig en snel te installeren, te beheren en te gebruiken
  • geschikt voor alle gangbare servers; voor elke geheugenopslag
  • efficient in het geheugengebruik
  • snel dankzij met caching geoptimaliseerd input/output verkeer
  • de beste in zijn soort qua prijs-prestatieverhouding

Verkrijgbaarheid

DataCore VDS 2.0 oplossingen zijn alleen in Europa beschikbaar bij speciaal opgeleide en geautoriseerde leveranciers voor de EMEA regio. Prijzen voor DataCore VDS software licenties beginnen bij ongeveer 3000 dollar.

Over DataCore Software
DataCore Software ontwikkelt geheugenvirtualisatie software voor snelle beschikbaarheid, beste performance en maximum geheugenbelasting  in virtuele en fysieke IT omgevingen. DataCores  storage hypervisor SANsymphony™-V is een doelmatige, hardware-onafhankelijke aanpak die een fundamentele verandering betekent in het bedrijfsmatig leveren, hergebruiken en beveiligen van geheugenopslag in grote concerns en in kleine tot middelgrote bedrijven. Voor meer informatie, bezoek de DataCore website op  https://www.datacore.com of bel +1 877 780 5111.

Contact voor de media:
Michael Baumann
KPR Global
+49 821 343 00 16
mbaumanny@kprglobal.com

DataCore, het DataCore-Logo en SANsymphony zijn merknamen van de DataCore Software Corporation. Andere hiergenoemde DataCore-produkt- of dienstnamen of merken zijn merknamen van de DataCore Software Corporation. Andere namen van producten, diensten of merken zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren.